Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

02 October 2014

Kesian Warga Tua : Maka Bermulalah Agenda Azmin Sebagai MB Baru Selangor

Perang Dah Bermula Di Bandar Tun Razak Dan Pelabuhan Klang...! Seperti Israel Menyiksa Rakyat Palestine...?

Wayang dah start...!

Ini kali Aaron Aziz pun tak mampu nak menandingi kehebatan Azmin Ali MB Selangor yang baru. Faekah Husin dah panas apabila bossnya kena usik...

Rakyat Selangor dah boleh beli Pop Corn dan air Coke, enjoy the movie yang dah bermula sejak semalam. Akan ada banyak lagi adegan adegan menarik dijangkakan selepas ini.

Petikan dari Utusan Online;
Kerajaan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Selangor mengarahkan bank supaya membekukan akaun Skim Mesra Usia Emas (SMUE) di Parlimen Bandar Tun Razak dan Dewan Undangan Negeri (DUN) Pelabuhan Klang yang diwakili bekas Menteri Besar itu.

Arahan atas nama Bendahari Negeri Selangor itu dikeluarkan pada 25 September lalu.

Pegawai Khas kepada Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pelabuhan Klang, Faekah Husin berkata, beliau percaya tindakan tersebut dibuat atas arahan Menteri Besar, Mohamed Azmin Ali.

"Tindakan pantas Menteri Besar baharu ini (Mohamed Azmin) seolah-olah jawapan atau reaksi kepada titah Sultan Selangor yang menasihatkan kepemimpinan negeri supaya mengetepikan sengketa dan membuka lembaran baharu demi rakyat.

"Nampaknya Menteri Besar baharu mahu menghukum bukan sahaja Abdul Khalid tetapi seluruh rakyat di Pelabuhan Klang dan Bandar Tun Razak," katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.
 http://medan-info-kita.blogspot.com/2014/10/perang-dah-bermula-di-bandar-tun-razak.html

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog