Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

12 August 2014

Berita Bergambar : Pesanan Diraja Untuk PKR & DAP



Bawah ni pulak 


But knowing how cool the Selangor Sultan can be, I think he is going to say these,

"Errr, sorry la, tapi aku pecaya kat Khalid.

"Orang-orang aku dah check semua, memang Khalid ada cukup sokongan.

"Korang tunggu la November bila ada sidang dewan. Nanti masa tu korang try la undi tak pecaya kalau nak buang sangat si Khalid tu.

"Tapi aku rasa la, kemungkinan besar, parti engko Saifuddin, masa tu dah terbarai."


Sumber : http://lifeofaannie.blogspot.com/2014/08/pkr-and-dap-should-do-bns-2008-perak.html




Lepas tu gambar atas ni pulak, merancang sokongan kepada Khalid pulak ni.. Bukan senang nak kasi Anwar suka2 nak lantik bini dia jadi MB pulak...

Hang pikiaq la no...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog