Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

19 January 2014

Demo Bantah COMANGO Diteruskan

  • Demo bantah isu Comango diteruskanMohamed Hafiz (kiri) bersama NGO mengadakan bantahan di hadapan Masjid At-Taqwa, Mak Mandin kelmarin.

BUTTERWORTH - Gabungan Bela Hak Insan Pulau Pinang (Gabungan) akan terus mengadakan demonstrasi secara berperingkat bagi membantah kerajaan untuk menandatangani baki enam dari sembilan Konvensyen-konvensyen Antarabangsa Hak Asasi Manusia yang diusulkan Gabungan NGO-NGO Hak Asasi Manusia (Comango).

Timbalan Presiden Gabungan, Mohamed Hafiz Mohamed Nordin berkata, Kerajaan Pusat harus bersikap tegas untuk menangani isu ini bagi memastikan umat Islam terus bersatu.

“Saya hairan mengapa Kerajaan Pusat mengambil masa yang lama untuk menanganinya sedangkan isu ini lama berlaku, malah cuba menghakis kedudukan agama Islam di negeri ini.

“Justeru itu, bantahan seumpama ini akan diteruskan di Balik Pulau esok (hari ini), sebelum diteruskan ke Bagan Ajam lusa (esok),” katanya ketika ditemui di hadapan Masjid At-Taqwa, Mak Mandin kelmarin.

Kira-kira 30 individu dari NGO mengadakan bantahan selepas selesai solat Isyak sebelum bersurai kira-kira 20 minit kemudian.

http://www.sinarharian.com.my/demo-bantah-isu-comango-diteruskan-1.242065

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog