Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

19 October 2013

Siapa Anwar Ibrahim Junior

Bacalah artikel pilihan ini termasuk komennya sekali dan akan diketahuilah siapa dia Anwar junior... Selamat membaca..

SATURDAY, OCTOBER 19, 2013


Sebelum PRU-14 DS Najib dan TS Muhyiddin BAKAL di'MANDI'kan oleh perWAKILan UMNO yang diPILIH HARI ini..


ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

Tatkala perWAKILan UMNO sedang SYOK berMESYUARAT, ada PLOT sedang diRANCANG untuk menJAHANAMkan UMNO.. Tatkala ada perWAKILan PERASAN KONONnya mereka meRASAkan UNDI mereka antara yang bakal diKIRA dalam 146 RIBU UNDI tersebut sedangkan sebenanrya hanya UNDI 191 BAHAGIAN yang diKIRA, keDUDUKan DS Najib dan TS Muhyiddin sedang diRANCANG untuk meROBEK sebelum PRU-14.. Tatkala MEDIA The Malaysian INSIDER menyiarkan perMOHONan MAAF untuk KOMPLOT yang diRANCANG bersama 'ANAK OMAK' si 'BOSS' Pemuda UMNO, rancangan sedang diATUR untuk pengGANTIan DS Najib!


Anda masih KATAkan kita berKHAYAL lagi? DS Najib dalam TAHUN-TAHUN menDATANG akan diLIHAT seperti keDUDUKan TUNKU Abdul RAHMAN pada TAHUN 1969.. Akan ada SUARA daripada Pemuda dan Wanita UMNO MAHUkan DS Najib dan TS Muhyiddin diGANTIkan sebelum PRU-14.. KONONnya, mereka berdua ini TIDAK lagi sesuai bagi meWAKILi HASRAT GENERASI Y yang diPUTAR-BELITkan pulak KONONnya semakin berTAMBAH dalam Pemuda UMNO!Eh! Ini bukan perkara BARU pun.. Ini kerana DS Najib TIDAK menguasai SEMUA KETUA-KETUA BAHAGIAN UMNO pun.. PEMIMPIN peringkat Pemuda UMNO akan NAIK mengGANTIkan mana-mana PEMIMPIN yang MAHUkan UMNO KEKAL memPERTAHANkan kePENTINGan UMAT Melayu/ISLAM di NEGARA ini.. Sekarang ini, siapa yang BANYAK 'FULUS', dialah menjadik RAJA.. Bukanlah KATA DS Najib tak de 'FULUS' tapi DS Najib atau TS Muhyiddin akan berMASALAH kalau diKETAHUi mereka mengGUNAkan 'FULUS' untuk keDUDUkan dalam PARTI ini..


Sedangkan kalau SEPUPU DS Najib meRANGKAP 'MENTERI AMARAN' yang cuba memPERTAHANkan JAWATAN Naib PRESIDEN UMNO itu mengGUNAkan 'FULUS', ianya akan dianggap suatu keWAJARan oleh keBANYAKkan AHLI-AHLI UMNO selepas pemilihan HARI ini.. Begitu jugak dengan 'ANAK OMAK' yang jadik 'BOSS' Pemuda UMNO dan jugak 'BOSS' Wanita UMNO itu.. Ini kerana, jika mereka mengGUNAkan 'FULUS' untuk jaga JAWATAN mereka, ianya TIDAK SALAH pasal keBANYAKkan yang menyokong mereka jugak lebih LAPARkan 'FULUS' berBANDING LAPARkan NASI! Itulah penCAPAIan SAYAP UMNO itu..

Apa yang ingin diCAPAI oleh UMNO dengan berTAMBAHnya AHLI-AHLI yang LAPARkan 'FULUS' berBANDING LAPARkan NASI selepas ini? KeMENANGan pada PRU-14? Err.. Bukan ke MUKA yang SAMA jugak terLIBAT dalam PRU-13 lalu? MCA dan MIC pun akan TUKAR PEMIMPIN sebelum PRU-14, jadik kalau anda menJANGKA MUKA-MUKA ini mengGANTIkan DS Najib, setakat mana UMNO/BN akan MENANG pada PRU-14 nanti? Oh ya.. DS Najib dan TS Muhyiddin akan diperTANGGUNG-JAWABkan selepas ini atas penCAPAIan PRU-13, MATInya UMNO di Selangor dan Pulau Pinang serta LUMPUHnya UMNO di Terengganu..


Kenapa TIDAK? Bukankah kalau SEPUPU DS Najib dan 'ANAK OMAK' itu berGANDINGan KONON-KONONnya sebagai PEMIMPIN GENERASI Y dalam UMNO pada PRU-14 nanti, UMNO pasti akan mendapat berJUTA-JUTA UNDI golongan ini? GENERASI Y akan meLUPAkan segala macam KISAH dan TRAGEDI seperti INSIDEN Lahad Datu, ISU NFC, penJUALan MV Agusta, pemBATALan jambatan BENGKOK dan MENYAMUN GLC-GLC.. Walaupun sebelum ini GENERASI Y inilah yang meLETAKkan keSALAHan itu kepada UMNO di bawah kePIMPINan DS Najib sebelum ini menerusi MEDIA SOSIAL.. Ye la.. Melayukan MUDAH LUPA?


TS Muhyiddin yang PERTAMA sekali akan diGANTIkan dengan SEPUPU DS Najib meRANGKAP 'MENTERI AMARAN'.. Walaupun seluruh NEGARA TAHU sangat setakat mana sangat keBIJAKsanaan dia, dia pasti akan menendang TS Muhyiddin dengan SOKONGan Pemuda dan Wanita UMNO serta perWAKILan UMNO Johor sendiri..Gandingan berSEPUPU memerintah NEGARA? Pergh.. Jenuhlah RAKYAT menyaksikan segala macam DEMONSTRASI, HURU-HARA dan RUSUHan.. Tak pe.. Itukan 'HAK ASASI Manusia' bak KATA puak-puak berOTAK LIBERAL dan KONSULTAN dalam TERAJU? Asalkan mereka dapat KEKAL MENYAMUN, OK aje..

DESAKan menendang DS Najib akan berGEMA sebelum PRU-14.. Maka, DS Najib akan diTENDANG secara CEMERLANG, GEMILANG dan terBILANG.. 'MENTERI AMARAN' akan NAIK sebagai PM dan TPMnya tentulah 'ANAK OMAK' tuh.. Wah.. BANGGAlah 'OMAK'nya nanti.. Nak buat 'APPOINTMENT' dengan ANAK kena mengadap SEMBAH TAKZIM depan 'OMAK'nya dulu! KALAH Kak Mah! HE!HE!HE!


Bila GANDINGan kedua-duanya ini NAIK, PERLEMBAGAAN UMNO akan diUBAH oleh para KONSULTAN dalam Ethos Consultant ata TERAJU supaya menjadik LIBERAL ala-ala PERLEMBAGAAN PAP di Singapura atau pun menyerupa DAP La'anatullah.. Tiada lagi MARA, PNB, Tabung HAJI, ZAKAT, JAKIM dan sebagainya.. SEMUAnya akan diURUSkan oleh KONSULTAN atau para MAK CIK 'GOSSIP' yang berSEKONGKOL dengan 'BOSS' Wanita UMNO dan si 'OMAK' tadi!


Jangan terKEJUT.. Nanti SEJARAH NEGARA pun akan diUBAH seperti mana SEJARAH Singapork.. Akan terCATAT dalam BUKU TEKS SEJARAH bahawa 'ANAK OMAK'lah PEMIMPIN yang diTUNGGU-TUNGGU keDATANGannya di akhir ZAMAN! KALAH Lebai-Lebai DUNGU PAS menDEWA-DEWAkan Pok Nik 'ALAIHISSALAM'! 

Wallahualam.. 

1 COMMENT:

Anonymous said...
APAKAH PEMIMPIN UMNO TIDAK SEDAR BAHAWA 'ANWAR IBRAHIM JUNIOR' SEDANG MEMAINKAN PERANANNYA MEMBUNUH UMNO DARI DALAM???? DUNGU SANGATKAH PRESIDEN DAN TIMBALAN PRESIDEN YANG ADA SEKARANG???????

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog