Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

12 October 2013

Inilah Beberapa Komen Terhadap KJ

Komen2 dibawah adalah dali laman blog http://brojinggo.blogspot.com/2013/10/hot-masej-tun-mahathir-mahu-kj-kekal.html
Artikel ini kelihatan seperti cuba spin kenyataan TunM. 


1 – 8 of 8
Anonymous Anonymous said...
Jangan la desperate sangat sampai nak spin kata-kata Tun,..Hanya dungu percaya Tun maksudkan KJ..
KJ yang jadi naib ketua cara ekspress..
KJ yang menang KP tapi kena booo oleh perwakilan..
KJ yang menang setelah kiraan ambik masa sampai tujuh jam..
KJ yang didapati bersalah oleh JK Displin kerana politik wang...
KJ yang diselamatkan bapak mertua tak kena tindakan pun..
Berani ke up load komen ni?...
October 12, 2013 at 1:17 AM
Anonymous Anonymous said...
Tu dia ... macai KJ dah spin statement Tun M

Korang ingat orang Melayu bodoh sangat ke sehingga boleh terima spin korang ni ??

Dah mcm DAPig spin kes dorang ngan ROS ...hehehe
October 12, 2013 at 3:30 AM
Anonymous Anonymous said...
Desperate sangat ke staff KJ ni ? kalau nak bodek bos Reginna Dapsey pun berpada pada lah
October 12, 2013 at 9:40 AM
Anonymous Anonymous said...
Org Rembau terutama Melayu mmg ramai setia lg dgn Umno. Diaorg undi parti bukan si anak menantu dolah tu. Takde makna tanah adat nak diwakili parti takde adat (pkr=LGBT,pas=pencacai Dap, krg ajar)
October 12, 2013 at 9:56 AM
Anonymous Anonymous said...
TDM pun disabotaj KJ masa dolah berkuasa dulu,takkan tak terkesan dlm hati TDM.

Baru ni aku hadir forum yg TDM hadir (bkn forum politik), ada sorang tanya what is your biggest regret. Spt aku jangka TDM reply "selecting my successor". Direct je TDM beri.
October 12, 2013 at 9:59 AM
Anonymous Anonymous said...
Hahaha!!!penyokong PR mmg sokong KJ!!!MMG XRASIONAL KP UMNO AMBIK ORG DAP JD SETIUSAHA!!PENGKHIANAT PARTI!!
October 12, 2013 at 10:11 AM
Anonymous Anonymous said...
Anon 9.59. .true. He mentioned that in one the forum recently. KJ kau lah musuh dalam selimut. Belang kau dah nampak cuma tunggu masa Allah akan perkenankan doa2 kami semua yang inginkan pemimpin islam dan melayu yang sebenarnya memperjuangkan hak2 bangsa dan agamanya.
October 12, 2013 at 10:19 AM
Blogger zopinion said...
Adakah KJ layak? DImanakah kedudukan KJ jika beliau bukan menantu Paklah?
Cepat sgt kan kenaikan KJ dalam UMNO..
Tapi kalau blog ni dibawah naungan atau kroni atau dibayar.. terserahlah..
Buat lah pilihan kerana Allah.. itulah yg terbaik..

October 12, 2013 at 12:32 PM
 Delete

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog