Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

02 August 2013

Mewahnya Kerajaan Nak Tukar Pakai Honda Sekarang



Apasal pulak kerajaan nak kena tukar kereta kegunaan pegawai kerajaan dari Proton kepada Honda?
Kenapa..? boleh bagi justifikasi?

Mana pergi semangat patriotik pegawai kerajaan ni?

Rakyat kat bawah tengah kempen BCL dan sokong produk Melayu Islam.. yang kerajaan buat mcm ni pulak, apa hal?

3 comments:

  1. Honda nak maintan murah lagi baii. Kalau beli pun, tolak duti eksais dengan import, lagi murah dari harga jualan Perdana.

    Lagipun Proton dah sound kerajaan taknak keluar spare part untuk Perdana dah. Model tu pun dah discontinued.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Mana puak2 jusa ni nak..... Tak bergaya dan tak selesa.... Kerja mau senang, gaji mau tinggi, jwt mau hebat, tanggung jawab mau diagihkan (divert).... Projek lebih utama dari tugas hakiki .... Itulah cara kerja pegawai tinggi kerajaan.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog