Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

22 June 2013

SPR Beri Tian CHua Kelonggaran

Gua nasihatkan tak perlulah SPR nak jelaskan lebih lanjut mengenai kerja mereka. Buat aje kerja dan ikut peraturan, kalau sepatutnya Tian Chua tak bole bertanding, maka dari awal harus dilaksanakan! Kenapa kelonggaran kepada Tian CHua? Apa yg istimewa?

1 comment:

 1. Harimau Kumbang22 June, 2013 11:00

  Semua ni sandiwara...usahasama antara SPR dan pembangkang.Konon gaduh..tp setiap kemahuan prmbangkang di penuhi..Pihak penyokong kerajaan buat bantahan tak di endahkan.Dalam SPR di penuhi oleh pembangang.
  Mana ada tindakan dari SPR terhadap ejen Yahudi Zionis ni...walau brrbagai tuduhan berbaur fitnah seperti blackout..pengundi hantu dan berbagai lg..
  Bila di amati sememang nya ada gerakan besar besaran di lakukan oleh pihak pihak yang memegang kuasa untuk meranapkan kerajaan BN yg diterajui UMNO...kerana wang segala nya sanggup di gadaikan dan di jual...Sesungguh nya mereka ini tak punya maruah..!! Diri sendiri pun sanggup di jual..!!!
  Mahkamah...SPRM...SPR...PARA MUSANG BERBULU AYAM DALAM KERAJAAN & AGENSI KERAJAAN...semua jadi kelabu mata bila di sogok wang berjuta...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog