Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

04 May 2013

Video Robot Terakhir Sebelum PRU13

Video yg serius tetati lucu utk tatapan terakhir sebelum PRU13.. Selamat Mengundi demi kemajuan negara. Sejarah 55 tahun telah membuktikan pembangunan dan kemajuan yg dibawa di bawah kerajaan BN. Pelajaran, ekonomi, kesihatan, pelaburan, kebajikan dan pelbagai lagi telah BN usahakan.. lebuh raya utara selatan PLUS, pelabuhan2 besar, KLIA, KLCC, Pusat Pentadbiran Putrajaya, Cyberjaya, PICC, Langkawi, Sepang F1, Jembatan Penang 1 & 2, Proton, Perodua, Modenas, Petronas, FELDA, RISDA, MARA, ITM, MRSM, Kolej MARA, Sekolah2 Jenis Kebangsaan + Tamil + CIna, Masjid2 Baru, Inst Pengajian Tinggi, UNIMAS, UUM, MMU, UMK, UMT, UiTM, UMP etc
Terlalu banyak untuk disenaraikan pembangunan yang telah kerajaan BN usahakan.
Dan PRU13 ini akan menentukan fasa terakhir untuk mencapai Wawasan 2020 dan inshaa Allah bakal menaikkan Malaysia dikalangan negara maju. Undilah dengan semangat yg terbuka dan bukan semangat kebencian yg sering dihasutkan oleh pembangkang. 
Memang masih ada cacat cela dalam kerajaan dan inshaa Allah dgn usaha Transformasi dan ketegasan terkini BN, kita sama-sama dapat mengatasinya. 
Perubahan ketara apabila BN menampilkan sekitar 50% muka baru yg termasuk banyak wakil muda dan wanita, dan pemecatan ahli UMNO/BN yg bertanding Bebas adalah SATU bukti jelas ketegasan barisan BN yang baru. 
Menyatukan 13 parti komponen bukanlah suatu perkara mudah dan begitu jelas bagaimana pihak Pembangkang sendiri tidak dapat menyatukan 3 parti komponen untuk prinsip yang sama.

Fikir, fikir, fikir dan undilah dengan bijak. BN pilihan ku sekeluarga.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog