Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

11 November 2012

Video Yang Akan Menakutkan UMNO/BN

Sila ambil perhatian kepada UMNO/BN akan video yg menakutkan ini dari saudara Jeming Hassan... Seram tak? Ke kelakar? Apa komen anda? Komen gua senang je... janji2 Pakatan adalah lebih auta lagi... Nanti kalau Pakatan perintah Malaysia rakyat bebas untuk murtad dan juga bebas untuk kawin sesama jenis... orang tak siuman aje yang nak sokong Pakatan... tapi jangan UMNO/BN nak leka pulak dengan kerja untuk memajukan rakyat... memang banyak jugak yg dah menyampah dengan kerajaan UMNO/BN... better work harder... and PLEASE CONTROL THE CORRUPTION !!!! 

6 comments:

  1. Aku tengok muka mamat ni sikit pun tak rasa konfiden dgn apa yg dia cakap...muka mcm budak tadika baru nak belajar cakap. Janji BN janji ditepati, tapi janji PR janji DICAPATI.....pirrrraa

    Sokong UMNO hidup Islam dan umat Islam.

    ReplyDelete
  2. Janji PKR diLIWATI....

    ReplyDelete
  3. Poyo jr mamat ni...

    ReplyDelete
  4. Ai mamat aku puji cara pengambaran d lakukan, siap dengan tata cahaya yg menari jugak, berapa kau bayar cameraman Dan crew Nya...pakatan rakyat yang bayar kot...hanya pengisiannya langsong hampas...cerita lapok...lagi satu la mamat...awake tak da make up artist Dan hair stylist la ha ha ha

    ReplyDelete
  5. hafizz....hahaha

    ReplyDelete
  6. Hahaha, pelat la mmt ni... payah bdk2 skrg, nk populer... kah3.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog