Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

24 November 2012

Cakap Kedai Kopi Yang Panas Dalam Politik

Tulisan di bawah ni sangat lah bertepatan dengan scenario politik tempatan... "INGATLAH, KITA INI SATU MYKAD SATU UNDI TANPA MENGIRA DIA GILA ATAU PEMEGANG PhD. CAKAP KEDAI KOPI SGT BERKESAN DAN SANGAT MEMIHAK KPD PEMBANGKANG."

Ini adalah scenario sebenar disebalik sebarang media.. benda kedai kopi ni tak masuk mana2 media pun.. ia adalah gossip setempat and its happening... so those politikus.. have to work harder... UMNO PERLU BERUBAH, UMNO PERLU BERUBAH.

JANGAN RASUAH
JANGAN SALAH GUNA KUASA

JAWAB DGN SEGERA SEGALA TOHMAHAN YG SENGAJA DIADAKAN, DAN DISEBARKAN SECARA BESAR-BESARAN, MENGAPA TAK ADA JAWAPAN YG MASUK AKAL BAGI:
1HAPUSKAN PTPTN
2HAPUSKAN TOLL
3TURUNKAN HARGA KERETA
4SCORPENE DAN PERIMEKAR
5LYNAS
6PENYENARAIAN FELDA
7ALTANTUYA

KINI APA SAHAJA YG DIKATAKAN DI INTERNET, OLEH MAT SABU, OLEH RAFIZI(BUDAK KAMPUNG AKU TU),OLEH NIK AZIZ,OLEH HADI, OLEH BAKAL PM 1 DSAI****, OLEH SESIAPA SHJ ASALKAN ANTIKERAJAAN, AKAN DIBENARKAN OLEH ORANG RAMAI, TERUTAMA ANAK-ANAK MUDA DAN MEREKA YG PAK TURUT/ TAK ADA MAKLUMAT.

INGATLAH, KITA INI SATU MYKAD SATU UNDI TANPA MENGIRA DIA GILA ATAU PEMEGANG PhD. CAKAP KEDAI KOPI SGT BERKESAN DAN SANGAT MEMIHAK KPD PEMBANGKANG.

KPD PIHAK BERKUASA UMNO SILA BUAT RESPONS SEGERA BILA SESUATU TOHMAHAN DILEMPARKAN UNTUK MEMGHEBAHKAN KEBENARANNYA.TQ


Dari Komen Blog http://theunspinners.blogspot.com/2012/11/ustaz-hairie-othman-pun-kata-doa-ko-tak.html

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog