Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

15 October 2012

Siapa Yang Dengki Pulak Ni

Hari ni satu benda yang mengejutkan berlaku pada blog Wubra.. gua login kat admin page nak kemaskan la artikel dan nak buat content baru.. lepas tu gua rasa macam pelik sikit.. gua tengok kat kat visitor statistik tiba-tiba cuma ada tak sampai seratus visitor pun... memang la Wubra tak ada la visitor sampai berjuta-juta tapi dah beratus ribu lah jugak... tiba2 hari ni jadi macam ni gua pun confuse... apa problemnya... Blogspot punya sistem problem ke atau ada pendengki yg masuk dan reset ke.. 

Tapi tak apalah, gua ni harap tak ada apa2 yg memudaratkan lah.. cuma kalau ini adalah kerja manusia yang mempunyai niat jahat, gua doakan tuhan bukakan hati mereka. 

Sambil ni juga saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan ribuan terima kasih kepada ribuan pengunjung yang hinggap ke Wubra ini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog