Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

13 October 2012

Aspan Takut Nak Publish Komen

http://aspanaliasnet.blogspot.com/2012/10/jangan-was-was-lakukanlah-perubahan.html

Blog Aspan(Melayu DAP) ada menulis artikel bertajuk "Jangan Was-was, Lakukanlah Perubahan" yang menceritakan tentang adanya rasuah dalam kerajaan. So gua pun tinggalkanlah komen gua.. dan seperti biasa la.. dia orng ni cakap lebih.. tapi diri sendiri tak telus, sama la macam kerajaan Selangor & Pulau Pinang.

since dia tak nak publish komen gua yang serba ringkas tu, so gua copy and tulis kat sini je lah komen gua seperti di bawah ni yang Asepan tak nak publishkan. 

Hi Asepan,

Ni komen gua kali kedua.. rasanya yang Pertama tadi lu tak publish pun.. kalau hang tak boleh telus dan publish semua komen.. lu as individual pun tak lah tara mana pun.. berat sebelah gak...
Gua punya komen tadi pun bukan ada maki hamun ke apa ke...
Cuma gua ckp.. betullah artikel lu cakap.. jangan was-was dan jom lakukan perubahan.. dan gua cuma cakap.. jom kita ubah sekali Selangor dan Pulau Pinang.. pasal kerajaan depa ni pun rasuah dan salah guna kuasa.. 
dan gua jugak cakap... dengan Anwar Ibrahim harus was-was kerana dialah yang perjudikan dana negara sehingga kerugian 9.3 billion dalam tahun 1993 yang mana Lim Kit Siang sendiri dalam parlimen menegaskan Anwar Ibrahim sebagai Menteri kewangan ketika itu harus bertanggung jawap dan Harakah juga telah mengenengahkan isu yang sama..

3 comments:

  1. Komen orang atas pagar pun dia tak berani nak publish..what a looser

    nak komen2 yg jilat punggung dia je.

    ReplyDelete
  2. Salam bro..saya setuju..tak pernahnya dia nak publishkan komen yang menghentam dia balik..saya dah lama tak visit blog dia..saya dah tau dia ni jenis apa..penakut sebenarnya..tapi berlagak berani..macam dia aje yang betul..tapi tak dak telur bro...

    ReplyDelete
  3. Sebab komen lu hampas....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog