Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

25 September 2012

Anwar Pakai Kapal Terbang Dato Mohamad Taufik Kot..

APA dah lapurkan pemunya kapal terbang yang anwar pakai tu besar kemungkinannya milik dato mohamad taufik bin haji omar yang juga merupakan ahli lembaga pengarah Vasetti Group dan juga presiden Malaysia Judo Federation... oh kawan-kawan je la... he he... :-)


Seterusnya dari APA

Hebuh pasal Anwar dan Gang naik jet peribadi Dassault Mystere Falcon 900 ke Labuan baru baru ini.Ialah dari Bas Jelajah Merdeka ke Kontena Jelajah Medeka...tiba tiba upgrade'private jet' Falcon 900.Walaupun jet itu bukan milik Anwar tapi bagi seseorang yang pinjamkan jet peribadi kepada seseorang "with no string attached" ianya menjadi cerita hangat lagi panas.

Sahabat blogger Malaysia In Crisis amat kecewa dengan kenyataan beladiri Anwar saperti yang tersiar dimedia yang bunyinya lebihkurang macam ini.....


Katanya, pemilik jet berkenaan memberitahunya supaya menyatakan identitinya sebagai"seorang rakan".

"Saya tanya dia jika dia memohon tanah di Selangor, sekiranya dia ada kepentingan di Pulau Pinang, Kedah atau Kelantan, walaupun ini bukan sebahagian dari perjanjian. Dia kata tiada.

"(Maka, bantuan tersebut) tidak terikat dengan apa-apa," kata Anwar.


He he he...Anwar tetap Anwar.

Ok mari kita risik risik siapa "PEMILIK" private jet yang baik hati ini...


1. Dassault Mystere Falcon 900

2. No Pendaftaran N990BB 

3. Didaftarkan atas nama Wells Fargo Bank Northwest sebagai trustee (sebuah syarikat berpengkalan di Amerika Syarikat)

4. Mula beroperasi di Subang sejak Februari 2012.

5. 'Pemilik' - 'Ajen Tempatan' - 'Operator' : Dato Mohamad Taufik bin Haji Omar, Pengerusi LD Sports Sdn Bhd, Presiden Malaysian Judo Association.

He he he....jawap jangan tak jawap Dato'.....

P/S : Siapa pulak yang selalu guna private jet Pengerusi Puncak Niaga dan Syabas ya?Ha ha ha...


2 comments:

  1. Dahsat2 stail politik Anwar.. habis dieksploitasi semuanya asalkan boleh lonjakkan dirinya jadi piii emmm.. minta simpang lh dr Tuhan takdirkan si jahanam Anwar jd PM!!Amin

    ReplyDelete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyURL.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog