Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

31 August 2012

VIDEO Sentuhan Belacan

55 tahun dulu kita sibuk berjuang untuk dapatkan kemerdekaan... kini banyak rakyat yang tidak lagi hormati kemerdekaan... mungkin mereka tidak rasa bagaimana hidup di zaman sebelum kemerdekaan... Cubalah selami nilai hidup sebelum merdeka dengan kehidupan kita hari ini... semua bangsa... jangan lalai.. jangan lupa... 





Mereka ini amat memalukan... pindahlah ke negara lain, kalau dah tak suka sangat dengan negara Malaysia yg Merdeka ini... tiada maknanya hidup kat negara ni kalau akhlak macam komunis...

Sumber Gambar : APA

2 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyurl.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. Inilah hasil pemerintahan Kerajaan pimpinan DS Najib selama 3 1/2 tahun. Tidak pernah terjadi sebelum ini.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog