Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

28 August 2012

RPK Dah Mula Confuse & Bingung

Baca sendirilah artikel RPK di bawah ni.... punyalah dia panjang lebar explain pasal lembah pantai, pantai dalam, nurul izzah, sharizat and raja nong chik... pusing satu round, pusing dua round... dia cakap dah kenal RNC dari 1980an.. dia tau RNC orang yang bagus, baik, and doing his work, turun padang dan berbagai komen yang positif pasal nong chik... lepas tu, last2 sekali dia bagi nombor akaun untuk collect duit bagi membantu kempen nurul izzah... tak bingung ke tu namanya..... cakap RNC bagus itu ini, lepas tu nak collect duit utk nak jatuhkan RNC... apa yang tersirat hanya tuhan yang tahu... yang bestnya pulak banyak yang lebih bingung lagi dan menyumbang duit untuk tujuan MURNI ini... ha ha.. funny la brader RPK... apa lu nak sebenarnya? nak kerajaan yg bagus ke, nak duit ke, nak wakil rakyat yg bagus ke, atau nak kasi org2 yg tak berapa pandai pun jadi confuse... 
http://malaysia-today.net/mtcolumns/51275-battle-royale-in-lembah-pantai


Dibawah ni komen gua kat blog RPK... tak taulah.. mungkin di takkan publish pun... mamat RPK ni pun bukan telus sangat pun.. he he

gua hairan... RPK cakap RNC orang yg memang bagus, baik, buat macam2 utk rakyat dan pelbagai ungkapan yang positif.... tapi sebaliknya... kenapa nak jugak cari cara nak kalahkan RNC sampai nak buat kutipan dana untuk kempen Nurul?
Memang kompleks la kalau macam ni, cuma yang kompleksnya ialah RPK sendiri.. bila dah ada wakil rakyat yang bagus, yang bekerja dan mesra rakyat... lu nak kempen kasi jatuh jugak... so what do u want actually... 
If its clearly RNC is doing his work and a better candidate... than what alse is wrong that the people need to vote Izzah.... Arent all the people here stupid or just hati busuk?
Funny!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog