Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

20 August 2012

Awas : Perosak UMNO

UMNO harus hati-hati dengan beberapa individu yang menjadi trojan horse dalam UMNO. Harus ingat Anwar Ibrahim memang taksub untuk menjadi PM dan akan lakukan segala yang terdaya untuk mencapai cita-citanya.. kepada ahli/pemimpin UMNO yang kurang mahir atau kurang berpengalaman pasang2 lah telinga dan dengar kepada informasi2 yang diketahui oleh beberapa akar umbi, blogger dan sebagainya... 
Untuk mengenal pasti seseorang trojan horse itu memerlukan satu rangkaian maklumat yang luas dan berkedibiliti.
Ikuti sendiri beberapa pembongkaran serius oleh beberapa blogger tentang individu yang dikatakan boleh merosakkan UMNO dari dalam. 
AWAS... musuh dalam selimut lebih merbahaya dari musuh depan mata..

Ramai daripada blogger-blogger atau facebooker yang wujud pada hari ini tidak tahu siapa sebenarnya Anuar dan mereka terpesona dengan cerita-cerita Anuar kononnya dia adalah pemain lama dalam dunia cyber. Itulah yang membuatkan mereka terpesona dengan dia dan menjadikan dia sebagai ketua tanpa merujuk latar belakang beliau.

Petikan dari Selangor Daily

Dia adalah ahli PKR totok dan tak mungkin dia boleh menyokong Umno. Dialah orang yang mewujudkan laman web, mahazalim dan mahafiraun yang memaki hamun Tun Dr Mahathir secukup-cukupnya pada tahun 1998. Hari ini ada orang dari Kelab Che Det yang meletakkan Anuar sebagai penasihatnya dalam dunia cyber.

Anuar juga adalah kawan sehidup semati dengan Badrul Hisham, Nora reformis dan Nazree, bekas pengerusi Gerak. Sehingga ke hari ini hubungan mereka tidak pernah putus.


Petikan dari The Unspinners

Masa zaman reformasi Tahun 1998 dulu dia mengaku yang dia UMNO dalam masa yang sama dia bekerja untuk Azmin Ali der... Padahal dia adalah penyokong tegar Anwar dan Azmin der... Kalau potong tangan dia der keluar darah nama Anwar der... Serious der...Dia ni memang kaki hasut der... 

Ni aku nak tanya der... Dia dah bernikah ke dengan Nora Reformis? Kalau korang nak tahulah der... Nora Reformis ni bini orang der... Tapi Anuar Mohd Noor ni hasut si Nora ni der sampai bercerai der... Dia punca robohnya rumahtangga orang der... Pastu sampai sekarang Anuar Mat Nor ni tak bernikah dengan dia der... Bawa merata-rata tapi tak bernikah der... 


Petikan dari Cili Padi



1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyurl.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog