Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

07 July 2012

Selangor Bazir Sampai RM123 Juta


Kerajaan Selangor telah membazirkan RM 123 juta dalam laporan dibawah.

Nilai belian adalah RM 181 juta manakala nilai sebenar cuma RM 139 juta. Jadi kerajaan Selangor telah membazir sebanyak RM 42 juta. Dan dengan mengambil kira pembaziran pembelian tanah di bawah air dan hutan simpan yang jumlahnya adalah (438 +575 = 1,013 ekar), pembaziran adalah sebanyak RM 81 juta.

Secara total nya kerajaan Selangor membazirkan sebanyak RM 123 juta dalam transaksi yang bernilai RM181 juta dan ini adalah pembaziran sebanyak 68%. Selangor Gov must be joking...  


Seronoknya kalau dapat duit RM 123 juta tu kan.... Gua ada soalan lah... Apa best nya geng pembangkang ni?


http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2012&dt=0706&pub=Utusan_Malaysia&sec=Politik&pg=po_03.htm

1 comment:

  1. ooo.....baru tau sakit hati bila kene 'tipu' ek..(itu pun kalau sahih cerita rekaan ni) UMNO/BN pun 'menipu' macam ni gak.. lagi lama dah...dan REAL pulak tu.. selama ni tak pulak tuan blog ni sakit hati ek?.. o, lupa..kalau dah "totok" macam tu la... best apa geng pembangkang....mereka takde "lembu"!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog