Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

20 July 2012

Karpal Hilang Prinsip : Setuju Bincang Hudud

Satu pembongkaran yang telus oleh Nasrudin, ketua pemuda PAS semasa debat PRU13. Debat kelmarin antara Fathul dan Nasrudin begitu rancak, hangat dan bertenaga sekali. Masing-masing berhujah untuk mengajak pemuda memfokuskan pemikiran dan tindakan dalam menentukan pilihan mereka semasa PRU13 nanti. So dalam debat2 begini akan keluarlah kenyataan2 dan ungkapan yang mungkin kita belum pernah dengar. Semasa berdebat kelmarin Nasrudin dengan nada yang tegas dan yakin mengumumkan bahawa Karpal telah memaklumkan bahawa beliau bersedia untuk berbincang mengenai Hudud.Masyarakat umum sedia maklum bahawa Karpal sendiri pernah berkata, sekiranya PAS ingin melaksanakan Hudud, harus melangkah mayat beliau dahulu dan kini nampaknya Karpal sendiri tidak berpegang kepada prinsip sendiri. Gua cuma harap ini betullah kenyataan dari Karpal sendiri.. kita harap kalau Karpal boleh mengesahkan dan mengaku beliau bersedia untuk berbincang mengenai Hudud. Syabas Karpal, insyaallah Tuhan telah membuka hati anda.. 
Dan Jangan kita lupa Karpal juga sendiri pernah mengatakan bahawa “Selagi saya hidup, saya akan berjuang untuk melihat seorang bukan Melayu menjadi Perdana Menteri,"

3 comments:

  1. tuan bukan karpal ni dalam hospital ke? bukan ke dia dah tak berupaya untuk mnejalakan kerja seharian, ulamak pas ada pergi melawat dia ke nak bincang2 ni?

    ReplyDelete
  2. bro, karpal dah nafikan hal hudud boleh bawa bincag.

    http://www.nst.com.my/top-news/karpal-slams-pas-youth-head-s-hudud-comment-1.110622#

    Somebody is lying.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog