Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

17 July 2012

Hai.. Belum Debat Dah Ketar Ke...??


Debat hanya akan berlangsung adalah pada 19 Julai 2012.. tapi hari ni, baru 17 Julai Ketua Pemuda PAS dah bagi statement untuk protect diri sendiri jikalau pada hari debat nanti beliau kalah.. relax la Brader Nasrudin, ini yang tak ada siapa menang atau kalah pun.. kalau anda rasa akan kalah, tak kena hukum apa2 pun.. tak payah nak ketaq apa2 pun, Brader Fathul tu pun orang baik, dia ttak makan orang... hanya nawaitu yang akan menentukan... Wassup Brader..

5 comments:

  1. KENAPA PAS JADI BEGINI. KALAU BERCERAMA APA YG MEREKA SAMPAIKAN. SEMUANYA KEBURUKAN ORANG. HARAKAH PENUH DGN MAKI HAMUN TAK HABIS2. BERKAWAN PULA DGN DAP. ANWAR IBRAHIM PULA JADI IDOLA. PARTI NIK AZIZ NI SEBENARNYA PARTI " JIWA ROSAK".

    ReplyDelete
  2. Belum apa2 dah fikir menang atau kalah, bedebat ni untuk cari kebenaran bukan cari kemenangan kata UFB. sokong kata UFB.

    ReplyDelete
  3. Ambo percaya UFB penuh ilmiah mengupas wacana islam dimalaysia dan dunia islam amnya.UFB tidak nampak kecenderungannya pada politik, beliau lebih pada keislaman pendirianya bersandarkan hadis hadis raw.Bersederhanalah dalam semua hal.

    ReplyDelete
  4. pejuangan Pas dah songsang..sebab tu lah siang malam hanya fikir menang atau kalah..putrajaya

    pejuangan asal Pas membangun utk islam dah kelongkang....

    ReplyDelete
  5. PAS xde penderian..seolah-olah mcm lakonan dilayar perak..menagih simpati org...td hakikatnya dia kepentingan dlm parti..dr dulu smpai skrg sama saja..yg bole pas uruskan cuma Kelantan semata2..bukan Malaysia..negara yg berbilang kaum....bukan senang nk mentadbir negara Malaysia ni...tertapi Alhamdullilah..BN mampu utuk mengendalinya...PAS..HAMPAS...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog