Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

21 July 2012

Bukti Jelas Nasrudin Tantawi BERBOHONG Semasa Debat

Video dibawah jelas menunjukkan segmen Nasrudin mengatakan Karpal sedia berbincang mengenai Hudud, manakala dalam lapuran NST yang terbaru beliau menafikan ada mengeluarkan kenyataan tersebut...
Kenapa berbohong Din.. Anta kalau nak jadi pemimpin tak boleh berbohong... Harap Nasrudin insaf dan berubah selepas ini.

2 comments:

 1. kerana kuasa dap buat2 faham islam......tapi betapa bodohnya org2 pas yg bertnding kerusi paling sedikit utk bersuara.........ingat org kapir nak ikut ......fikir la sebelum mengundi......

  ReplyDelete
 2. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog