Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

10 July 2012

Anwar Nak Cuba Jual Barangan Konsumer


Anwar Ibrahim ingat nak jadi PM ni macam nak jual barang kat supermarket ke atau nak jual consumer product. Rasanya memalukan lah kan.. tak takat mana pun respond yg positif... tak nampak mana2 pun yang ada orang gila2 mintak Anwar jangan letak jawatan...


Anwar ingat dia test market nak letak jawatan macam test market nak jual handphone ke?


Macam ni ke tahap ahli politik Malaysia sekarang? Macam ni ke cara orang yg bercita-cita jadi perdana menteri?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog