Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

10 June 2012

Tutup Masjid Kerana Politik

Rasanya scenario politik di Malaysia semakin melampau... terlalu melampau. Sekiranya apa yang dilapurkan di Sungai Rapat Online adalah benar.. ini amatlah membimbangkan.. sanggupkah mereka yang berpolitik mananggung dosa apabila menghalang umat Islam untuk berjemaah. Masjid bukanlah pentas politik.. ianya rumah Allah untuk kita menunaikan ibadah.. amat rendah sekali tatasusila mereka yang menggunakan masjid untuk agenda politik dan lebih teruk lagi apabila menghalang umat Islam untuk beribadah..

Sumber : Sungai Rapat Online

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog