Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

10 June 2012

Kontroversi: Singapore Dapat Freekick.. Tengok & Nilai Sendiri...

Gua yakin semua orang tertanya-tanya.. kenapa tiba-tiba Singapore diberi sepakan percuma.. adakah atas sebab kekasaran mulut pemain Malaysia.. senang-senang boleh kasi kad kuning dan tendangan percuma.. Ini cuma perlawanan persahabatan tapi pelik rasanya tindakan pengadil dari Hong Kong ini..

17 comments:

  1. Ref suck..singapore sucks...

    ReplyDelete
  2. pehal free kick dlm kotak penlty? kepale hotak dier?! nk dh suap arh nihh?! =o=

    ReplyDelete
  3. Ref mcm haram jadah..singapore puki ayam!!

    ReplyDelete
  4. refree pukimak makan babi............hongkee ni campak laut aje.
    Singapore menagih belas kesian pengadil utk bantu menang.

    ReplyDelete
  5. Tahniah Malaysia berjaya membuat Singapore kering darah selamat 83 minit.

    ReplyDelete
  6. meragukan reff tu...

    ReplyDelete
  7. Kalu aku la FAM...malas nak lawan dgn singapore ni. Dah tahu cara dia main KOTOR... Singapore ni bukan bersukan tapi dia 'beli' je sukan tuh. Diakan kan kaya. tengok la pemain dia bukannya lahir di pulau tu...

    ReplyDelete
  8. pengadil ni mcm dah kena suap je

    ReplyDelete
  9. Ref dah kena beli!!!!...apa rasional free kick tu......

    ReplyDelete
  10. wtf REF HKG NGAN SINGAPORE NI SAMA JER BNGSAT

    ReplyDelete
  11. pokimak punya ref ni,babi sial ...kut mana pon dia nak bg spore gol..babi punya ref ni...

    ReplyDelete
  12. mmg reff ni bermasalah.. tp bg aku, insiden yg dlm vid ni, kalu bg reff malaysia pun, dia akan bg benda sama.. freekick sbb goalie pegang bola lebih dr 6seconds.. korg kira x brape lama apek pgg bola? aku bukan nk backup reff, tp benda ni slalu jd kt eropah.. kalu apek injured, dia patut baling bola keluar, then trus dpt treatment..

    ReplyDelete
  13. dier pegang 6sec apesal kad kuning bukan pada khairulfahmi nape pada aidil? aku rase free kick tu ade kaitan ngan aidil dgn ref tu la..

    ReplyDelete
  14. singapore dah rasuah pengadil tu yang dapat free kick dalam kotak penalti...

    ReplyDelete
  15. Nak kepastian Cuba Tanya aidil...tapi yg pasti memang ternyata reff tu bermasalah...kalau kat o.sea mau kena tembak reff tu...kalau game tu game final

    ReplyDelete
  16. First Time Free Kick Dlm Kotak Penalti..Reff dh disuap ni..

    ReplyDelete
  17. Reff memang musibat....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog