Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

20 May 2012

Santai : VIP, Artis & Gangguan Seksual

Inilah bukti kemodenan dan akhir zaman. Dua2 sekali gus... Artis cantik dan seksi, aurat tak tutup.. sapa yang tak tergoda... VIP pulak ada pangkat and mungkin ada duit sikit dari rezeki yg tuhan kasi.. tapi dah salah guna rezeki yg tuhan kurniakan begitu jugak artis yang salah guna kecantikkan yg tuhan kurniakan.. rasa2nya apa nak jadi? hemm... faham2 lah sendiri.. akhir zaman sedang kita lalui..

1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog