Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

29 April 2012

Shalom : Komando Tawar Taktik Untuk Tewaskan Polis Dalam Bersih 4.0

Baca sendiri dibawah, maka anda akan faham mentaliti mereka yang terlibat dalam perhimpunan bersih. Aktikel pendek di bawah ini adalah dipetik dari Malaysia Today, Who Provoked The Violence?
Kerajaan harus prihatin dan juga Angkatan Tentera Malaysia, ada komando yang berpaling tadah untuk bantu pendemo Bersih.




BERSIH 4, will have to e planned well. I was observing the police from different locations. Their modus operandi is predictable. They have declared war on the Rakyat repeatedly from Bersih 1 to Bersih 3. From a Military point of view, several tactics can be utilised to neutralise the Police easily. Next time, have a joint War Room session before going on the streets. My friends from the Malaysian Commando's have volunteered coaching sessions on tactics. They hate the guts of the Police. With 200,000 or more people on the street, the Police do not have a chance in hell, if you are tactically savvy. Do call us for BERSIH 4.

I have stopped being peaceful since yesterday.
Shalom



Apakah perhimpunan sekarang sudah di anggap seperti sesuatu perperangan?
Kenapakah perlu ada latihan dari komando dari segi taktik untuk yg berhimpun?
Kenapa ada pihak dari Komando Malaysia yang sanggup menawarkan khidmat nasihat cara untuk mengalahkan Polis yg menjaga keselamatan?
Siapakah saudara Shalom ini? Adakah beliau ini PRO Keganasan?


KDN harus siasat siapa Shalom ini dan siapa komando yg menawarkan khidmat untuk melatih para pendemo dimasa depan. Ini adalah mengenai keselamatan Negara dan rakyat tempatan. Harap Kerajaan tidak lembik dalam menjaga keselamatan rakyat.
Kenapa kita ada komando yang berpaling tadah dan sedia melatih pendemo dengan taktik ketenteraan untuk menewaskan polis yang menjaga keselamatan?

8 comments:

  1. bro..kaji dulu bro sebelum tulis blog..jgn libatkan komando bro..kalao ko tak tau kesetiaan komando..jgn mempertikaikannya..komando sanggup gadai nyawa untuk negara bro..ko sanggup?ko cume pandai tulis blog jek..sebab ko xde telur..so jgn mempertikaikan komando..tak perlu untuk kawal komando..komando tau untuk kawal diri sendiri..

    ReplyDelete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  3. komando taik kucing tu komando Malaysia tidak bersikap demikian kalau nak tau beri peluang tentera memerintah Malaysia.

    ReplyDelete
  4. sahabat sakalian,jgn cepat terasa jika mmg benar ada sebahagian kecil anggota serta pegawai GGK yang berpaling tadah,tidak perlu saya sebut dari rejimen mana,kita tunggu dan lihat.

    ReplyDelete
  5. Shalom punya komando belajar kat belakang rumah mak dia. Apa ke dunggu punya Shalom mana ada orang cerita pasal tactic dlam blog. Mak dia ajak kot?

    ReplyDelete
  6. jangan pertikai kesetiaan anggota dan pegawai GGK..

    ReplyDelete
  7. Saya tabik hormat untuk semua komanda di Malaysia! anda adalah harapan bangsa, pertahankan keamanan negara ini dari diperintah oleh kuasa Yahudi' HIdup Komando

    ReplyDelete
  8. Risik Medan, mane ko belajo komando ade rejimen. Komando yahudi ade le.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog