Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

17 April 2012

Rozman & Azhari Dari Airasia Sekarang Orang Kaya.

Kalau nama anda Rozman Omar & Azhari M Dahlan, anda adalah 2 org yg bertuah kerana anda berdua begitu istimewa untuk dapat bekerja dalam 2 syarikat penerbangan pada satu masa yg sama. Anda berdua adalah hebat sekali atau pun mungkin pengurusan MAS kurang hebat dan tak tahu cari pekerja lain... gua pun tak faham dengan pengurusan MAS dan gua lagi tak faham dengan kerajaan Malaysia yg tidak ada kawalan langsung ke atas syarikat MAS... takkan nak tunggu ada satu kapal terbang jatuh dan beratus orang dah mati baru kerajaan nak masuk campur dan ambil tindakan yang serius !!!!
Kita tengok carta di atas Rozman & Azhari masih merupakan antara pegawai atasan di Airasia dan pada masa yang sama mereka juga adalah bekerja sebagai pegawai atasan di MAS... so.. macam mana perkara macam ni boleh jadi... siapa yg boleh perbetulkan??? Tolong betulkan situasi ini dengan segera.

Cerita lanjut di http://weechookeong.wordpress.com/2012/04/16/shane-nollan-rozman-omar-azhari-dhalan-are-tainted-with-glaring-conflict-of-interest/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog