Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

28 April 2012

Polis Masuk ICU & Media Kena Balun Dengan Bersih


Apa gua nak cakap adalah ringkas sahaja... Terima kasih Anwar Ibrahim & Ambiga kerana telah berjaya menghasut segelintil rakyat Malaysia menjadi binatang. Tahniah.
Kepada PDRM tahniah kerana bertanggung jawab menjaga hak-hak dan keselamatan rakyat Malaysia, kalau tiada Polis mungkin binatang-binatang ni dah buat kerosakan yang lebih lagi ke atas harta awam dan persendirian.

Gambar-gambar di atas adalah bukti pegawai media Mohd Azri, 
jurukamera dari TV Al Hijrah. Semoga anda cepat sembuh. 

2 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. http://youtu.be/yxRP6w37s2g

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog