Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

27 April 2012

PKR Sudah Ready... Johor Dalam Tangan

Nampaknya Saifuddin yakin Johor akan jatuh ke tangan Pakatan Rakyat dalam PRU13. Adakah BN akan berputih mata dan membiarkan sahaja, tentu tidak... so, mari kita lihat sapa yang kena.. sengit, semakin sengit !!
Sumber : Sinar Harian
Adakah perkembangan ini menunjukkan sokongan masyarakat kepada PR meningkat?


SAIFUDDIN: Sokongan masyarakat meningkat dari hari ke hari, trend secara ketara, sebagai contoh sudah tentu sambutan program penerangan kami. Negeri yang berpotensi kami mendapat sokongan lebih besar adalah yang pertama Johor, kedua Johor, ketiga Johor dan diikuti Melaka, Negeri Sembilan. Ini tidak termasuk negeri lain yang ditadbir oleh PR. Gelanggang baru kami ialah Johor. Saya tidak menolak dan menghargai setiap jemputan dari Johor. Johor berlaku nilai perubahan ketara.


1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog