Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

28 April 2012

Peniaga Jalan TAR Tibai Bersih 3.0

Nampaknya kali ini Bersih sudah tidak mendapat sambutan... rakyat semakin sedar Bersih hanya menyusahkan masyarakat dan peniaga. Betul jugak kata mamat ni, apasal tak buat Bersih kat Bukit Bintang atau Petaling Street.. apasal sibuk buat kat kawasan peniaga Melayu Islam berniaga... betul2 menyusahkan!!!


5 comments:

  1. JOM MENONTON ,BERNAMA TV TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
    TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

    ReplyDelete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  3. hahaha. padan muke ko tade sape nak layan. camera mahal boleh beli pulak..

    ReplyDelete
  4. bwk camera nampak sgt ko ni polis..meniaga konon

    ReplyDelete
  5. x kesah la dia polis ke ape..tapi btul ape brader tu ckp. Dh ramai leh la blagak sume cam bagus tapi bodoh nk mampos..Bersih la sgt tapi wat taik merata kotorkan bandaraya..tak ke bodoh. Nak sgt Reformasi sana sini, bila negara dah kacau bilau baru tau nyesal kemudian hari..Darurat nk kuar umah pon susah. Nak ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog