Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

08 April 2012

Pasar Maut Menanti 4 Trajedi Sehari

Kenapa harus begini... tak cukup tanah dah ke.. dahsyat.. ini adalah di pasar Maeklung, Thailand. Dalam satu hari akan ada laluan berjadual seperti ini sebanyak EMPAT kali.
Jadi kesimpulannya, ada 4 kali sehari untuk kemungkinan trajedi untuk terjadi atau ada 4 peluang menempah maut kepada sesiapa yang berminat...2 comments:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete
  Replies
  1. HA HA SKIM CEPAT KAYA LAH DUDE...TAK RETI RETI LAGI ORANG NI.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog