Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

14 April 2012

Papagomo Parpukari Berentap Pasal Aaron Aziz


Syok tengok Papagomo dan Parpukari MAIN GADUH-GADUH pasal Aaron Aziz.... Sorang sokong Aaron dan sorang lagi belasah Aaron... he he..
Bagus jugak macam ni... selingan sambil berblog pasal politik... ini semua nak take a break sekejap sebelum perang besar secara maya apabila tibanya musim PRU13 yang semakin dekat...

Gaduh-gaduh dulu sekarang... lepas ni bersatu menghentam Pakatan...
Macam-mana pun gua pun nak tebarkan pendapat gua pulak...

Gua ambil pendekatan mudah... tajuknya Anugerah Bintang Populat Berita Harian... so, tak ada sebut pun pasal warganegara, bangsa atau sebagainya... cuma sebut Popular... so for this season memang tak boleh disangkal Aaron lah artis yg paling popular.. so biarlah di menang dgn aman...

BLOG Parpukari
BLOG Papagomo

Ini komen yang paling bernas sekali di blog Parpukari :

"tak salah rasanya artis luar cari rezeki di bumi malaysia....yg penting jgn kurang ajar di negara org....kan ade artis kita yg brjaya di negara asing...contohnya dato michell yeoh...."


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog