Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

01 April 2012

KDN Harus Serius

KDN harus prihatin dan lebih serius dengan masaalah Awang Hitam... di harapkan program 6P yang sedang dijalankan akan memberi sinar dari kegelapan yang dibawa oleh Awang Hitam ke negara kita...
Di harapkan agar Malaysia tidak di pandang sebagai satu negara yang senang dilalui dan dimasuki secara haram... reputasi ini harus segera diperbetulkan oleh KDN... 
Baca di bawah kisah Awang Hitam di belasah.. ini tentunya kerana terlalu kurang ajar.. orang Malaysia ni baik2 tapi kalau di ambil kesempatan Awang Hitam pun kami rembat..

Berita tentang seorang Awang Hitam yang mati dibelasah oleh beberapa anggota RELA di Venice Hill, Batu 9, Hulu Langat dan rusuhan yang dilakukan oleh lebih kurang 200 Awang Hitam lain sehingga merosakkan harta awam, merupakan manifestasi kepada kebimbangan yang sudah lama disuarakan oleh pelbagai pihak tentang kumpulan ini.

Spesies manusia dari Benua Afrika itu seringkali menimbulkan masalah di mana-mana sahaja mereka berkampung. Dengan lagak seperti berada di tengah-tengah gurun yang dikelilingi oleh singa buas, Awang-Awang Hitam langsung tidak pernah takut dengan sesiapa pun, apatah lagi menghormati undang-undang Malaysia.

Mungkin bagi sesetengah pihak, berita ini adalah berita terpencil. Namun bagi mereka yang sudah pernah tinggal berjiran tetangga dengan Awang Hitam amat maklum dengan perangai kurang ajar dan biadap puak-puak ini.

1 comment:

  1. Jangan benarkan lagi Awang Hitam masuk ke dalam Malaysia dan menambahkan lagi gejala sosial yang ada.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog