Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

02 April 2012

Hello Shamsidar



Sampai bila Shamsidar nak senyap aje.... Ummi & Nalla dah berkali-kali tuduh beliau ada hubungan sulit dengan Anwar.. dah dibuat kenyataan akhbar pun... Adakah tuduhan yang dilemparkan oleh Nalla & Ummi itu benar sehingga Shamsidar tidak berani untuk membuat kenyataan menidakkan nya... Masyarakat tertanya-tanya kenapa Shamsidar diam membisu dengan tuduhan berat yang dilemparkan.. kalau ianya tidak betul tolonglah nafikan atau saman aje Nalla & Ummi tu... sebelum mereka naik kepala... takkan nak biar aje kot... baik bantai balik Ummi & Nalla tu.. unless tuduhan tu memang betul...


Sumber : srikandi7.blogspot.com

Azmin pun dah kena taruk kau2 dengan Ummi tapi diam seribu bahasa... hai.. nampaknya memang betul lah kot tuduhan Ummi & Nalla ni.. tak ada berjawab langsung pun...


3 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. Hello,
    Anda boleh menukar pautan blog saya?
    http://alisharesidence.blogspot.com/ Saya harap anda boleh menghubungkan dan saya akan melakukan perkara yang sama,
    Berterima kasih banyak

    Alisha

    ReplyDelete
  3. Huhhhh...BERATTT tuduhann nii Azminnn oiiiiii...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog