Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

11 April 2012

BN Hilang 40,000 Undi Kerana Pengurusan MAS Rancang Utk Melarang Penggunaan Internet & Handphone.

Nampaknya semakin kronik situasi di MAS... mengikut maklumat terkini yg diperolehi oleh YB Wee, MAS akan melarang penggunaan internet, handphone dan peralatan IT. Wah.. sampai macam ni sekali ke pihak pengurusan sanggup lakukan kepada MAS....
Wahai kerajaan BN yang dihormati.. jangan haraplah untuk dapatkan undi dari kakitangan MAS dan keluarga mereka dalam PRU13 nanti... teruslah jadi lembik dengan pengurusan MAS dan lupakanlah 40,000 undi untuk PRU 13 nanti...
Sumber :

3 comments:

  1. Tempias dari golongan korporat ini kerajaan yang akan menanggong akibatnya, natijahnya undi rakyat merosot. Oleh itu kerajaan perlu tegas dan masok campor dgn garispanduan mesra rakyat dan bukan dgn bodek-bodek korporat ini struktur MAS ini dgn kerajaan bagai "dilembu cocok hidong" !

    ReplyDelete
  2. kat sime darby pun internet dah kena block, apa nak hairan kalau bagi guna internet kadang2 lebih internet dari bekerja, contoh paling tegar "facebook".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Internet sekarang ni pun dah boleh block mana-mana laman yg tak perlu seperti facebook, twitter, youtube etc... itu tak jadi masaalah.. tapi kalau di block secara total.. mungkin menyusahkan kerja jugak kerana penggunaan komunikasi melalui internet adalah keperluan asas..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog