Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

29 April 2012

BERSIH 4.0 Bakal Jadi Peristiwa Berdarah

Adakah ini lagak PRO DEMOKRASI... democrazy....
Kepada brader2 yang kuat sangat ni... kita akan berjumpa kalau di takdirkan ada Bersih 4.0. Tahap kurang ajar pengikut pembangkang sudah pada tahap yang melampau. Apa yang akan terjadi selepas ini, sekiranya Bersih 4.0 ingin di adakan, maka percayalah akan turun rakyat yang PRO KEAMANAN untuk melawan balik brader2 yang kurang ajar macam ni... biar ia jadi pergaduhan jalanan.. Polis tak boleh nak pukul dia orang ni.. nanti macam2 putar belit dalam berita.. tapi kalau dah rakyat gaduh sama rakyat.. tak ada sapa nak kacau.. confirm akan ada yang mati... brader2 Bersih 3.0, jangan melampaui batas... 
Anwar & Ambiga jangan melampaui batas.. looks like a CIVIL WAR IS AROUND THE CORNER... this is bad for the country... Anwar and US are laughing at this.. Bersambung KLIK DI Bawah..

Bersih 3.0 gagal mendapat sokongan yang diperlukan.. dari rancangan 500,000 penyokong yang dijangkakan, yang hadir cuma sekitar 15 ke 20 ribu je... this is your last chance and it is proven BERSIH HAS FAIL. 



1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog