Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

18 April 2012

Airasia Dah Tak Ada Duit Ke Sampai Hutang MAS $31.6 Juta

Apa nak jadi ni... Airasia hutang MAS $31.6 juta yang patut di bayar pada 31 Mac 2012. Sampai 17 April pun tak bayar lagi. Kalau tengok item 1.6 di bawah "subject to availability of Funds" tu tau ke apa maknanya... maknanya kalau Airasia tak ada duit dia tak bayar la... hancus la MAS kena goreng dengan taiko2 airasia.... kerajaan Msia pun tengok aje ke? gua no comment dah la mcm ni... krjn BN lembik...

1 comment:

  1. Silap tu...dia kata ticket hanya akn dikeluarkan bergantung pd kewangan yg sedia ada...bermakna, mas hanya akn keluarkn ticket kpd penumpang airasia yg d btlkn penerbangannya ke sector yg dh digantung jika airasia mempunyai jumlah kredit byaran yg mencukupi...kne study ayat2 tu....kita org ticketing, kita tahu...means mcm agent yg di bwh bsp iata, mesti ada bg jika x nnt agent x byr....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog