Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

25 March 2012

Permatang Pauh Sudah Goyang

Ahmad Shabery, Menteri Belia & Sukan dijadualkan untuk menghadiri perlancaran Gelombang Biru di Permatang Pauh pada 24 Mac 2012. Kehadiran beliau pada hari tersebut telah disekat oleh lebih kurang 100 orang yang dipercayai dari parti pembangkang. Begitu juga terjadi kepada ramai lagi yang hadir ke majlis tersebut.


Nampaknya parti pembangkang sudah goyang di Permatang Pauh dan sudah mula menggunakan gangster dan cara kasar dan tidak demokratik. Adakah Anwar dan pembangkang sudah mula goyang di Permatang Pauh? Adakah Anwar sudah goyang?


3 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. Refering to the above mentioned advertisement:
    Adak betol ke???
    Lue sendiri ada invest ke???

    ReplyDelete
  3. Gua rasa untuk investment yg melalui online ni.. kena fikir dan banyak bertanya dulu.. banyak sgt yg dah tokono... nak invest jumpa face to face

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog