Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

25 March 2012

Jentera BN Wilayah

JENTERA BN WILAYAH SEDIA BERJUANG !!!
Pada 18 Mac 2012 (Ahad) lalu, bertempat di Stadium Titiwangsa seramai 3000 orang anggota UMNO Wilayah Persekutuan telah menghadiri Majlis Pelancaran Jentera Pilihan Raya UMNO Wilayah Persekutuan. Majlis dirasmikan oleh Y.A.B Timbalan Perdana Menteri merangkap Pengerusi Barisan Nasional Wilayah Persekutuan , Tan Sri Dato' Haji Muhyiddin Mohd Yassin. Hadir sama, Setiausaha Agung UMNO, Y.B.M Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor;Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan BN Wilayah Persekutuan, Y.B. Dato' Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin; Setiausaha Badan Perhubungan UMNO Wilayah Persekutuan merangkap Ketua UMNO Bahagian Cheras, YBhg. Datuk Wira Syed Ali Alhabshee; Pemangku Timbalan Ketua UMNO Bahagian Titiwangsa, YBhg. Datuk Johari Abdul Ghani serta Ketua-ketua UMNO Bahagian Wilayah Persekutuan yang lain. 

 

Sumber : Blog Dato Johari

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog