Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

14 March 2012

Cubaan Memfitnah Najib Guna Gambar Agong Gagal

Siapa mamat yang ketot sangat yang berdiri belakang DYMM Agong... Cubaan fitnah Najib Rosmah sampai sanggup guna gambar Agong. 
Jangan TERLALU KURANG AJAR & MEMBABITKAN DYMM AGONG!!! 

Siapa yang cuba memfitnah PM Najib dengan gambar yang telah di edit ini adalah pada tahap skil bawahan. Kerja2 beliau dan tujuan beliau adalah pada tahan yang memalukan, tak ada kerja lain ke nak edit gambar untuk memfitnah Perdana Menteri. 
Terima kasih.

11 comments:

  1. kamu buta ka. mek Ros dah ganti Najib sebagai PM sebab tu dia dok kat depan

    ReplyDelete
  2. muskel gak...kalau edit kenapa x di edit skali gamba kepale malaon tu...real laa gamba nih...nak brainwash2 org plak...hahaha...bangang...

    ReplyDelete
  3. bagi la gambar yang sebenar.....

    ReplyDelete
  4. yang dikatakan malaon tu, kepala lelaki, kasut perempuan!
    yang berkasut perempuan tu mungkin pengiring Permaisuri Agong..

    ReplyDelete
  5. act kalau diberi peluang bergambar dengan agong tiada sorang pun berani tunduk menyorokkan muka sebab ini akan mencemar nama baik agong..ni superimpose yg paling gagal..

    ReplyDelete
  6. http://novandri.blogspot.com/2012/03/kantoi-foto-najibrazak-rosmah-mansor.html

    ReplyDelete
  7. PR ni bodoh,baru blaja fitnah ke ??

    ReplyDelete
  8. Aku tengok baju anak badak tu... kuakuakuaaaa
    Macam pelakon blue plak

    ReplyDelete
  9. 1. KASUT MALAON' TU KASUT POMPUAN
    2. TENGOK KAKI ASKAR PALING KIRI, DAH TEPELEOT...
    3. TENGOK WARNA LANTAI ANTARA KAKI PM YG WARNA KUNING X SAMA DGN ARNA LANTAI
    4. TENGOK KARPET MERAH..MACAM TAK CUKUP KARPET JE ISTANA NEGARA NI...
    5. DAN YG PALING BEST.. TENGOK LAH BETAPA TONGONG DAN BAHLOL ORG PKR PUN/.YA KERJA.. LAIN KALI BUAT KERJA FITNAH YANG BERMUTU...BARULAH BOLEH FITNAH..

    ReplyDelete
  10. penipu je.. macam mana orang boleh berjalan depan DS Najib n belakang Rosmah masa sedang foto shoot???

    ReplyDelete
  11. haha... bongok punye PR.... tak reti nak buat fitnah tak payah la buat.... gi blajar dulu dengan org yg expert dari kalangan orang umno...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog