Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

03 February 2012

Kami Melayu DAP.. Kamu Ni Islam Ke Bukan?

Inilah muka-muka yang akan terus menghentam UMNO BN
KAMI MELAYU DAP
Beberapa hari lepas gua ada menulis mengenai mamat Aspan Alias & Dato Ariff Sakmongkol yang dah menjadi pegawai2 penerangan DAP. Baca Klik Disini.
Sakmongkol cemburu dan busuk hati bila World Chinese Economic Forum(WCEF) menganugerahkan PM Najib sebagai "Father of Moderation & Transformation"
Si Aspan pulak, bagi tau KJ bahawa musuhnya bukan DAP tapi UMNO. Aspan cuba main saikologi la ni. Takkan la lu ingat KJ tu bodoh sangat dengan game lu Aspan.
Kelmarin ni pulak MIM melapurkan Naib Presiden DAP Tengku Abdul Aziz membongkar rahsia bahawa sejak sertai Pakatan Rakyat (PKR DAP PAS) ahli Melayu DAP telah menjangkau 50%. Baca Blog MIM Disini. Ahli Melayu DAP menjangkau 50%.. jangan la goreng lebih sangat Tengku.. 

Jadi apa erti semua ini? Adakah DAP dengan ahli Melayunya mencecah 50% akan perjuangkan hak Melayu dan Islam, yang mana kita tahu dalam perlembagaan "Org Bangsa Melayu itu beragama Islam"? 
Orang Melayu yang kat luar DAP pun kena larang dari melaksanakan tuntutan Islam, apa pulak Melayu dalam DAP boleh buat? Polisi DAP dah sah-sah anti-Islam... nak buat Hudud kena langkah mayat Karpal DAP dulu... soalan untuk Melayu DAP.. kamu semua ni Islam ke bukan? Nicky Aziz tolong komen sikit.. ke dah lembik jugak... 

Tapi yang pasti ialah DAP akan mendapat sedikit keuntungan dengan hadirnya Melayu Islam sebagai ahli mereka. Atau apakah sebaliknya akan lebih dibenci oleh Melayu Islam. Jadi sama-samalah kita lihat apakah Game seterusnya dari Melayu-melayu DAP ni.. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog