Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

08 February 2012

Dua Cina Terbunuh Kerana Kerajaan Pakatan Di Selangor?

Patrick Wong - RPK Fren
Teoh Beng Hock with Ean Yong Hian
Sunngguh mengejukkan pendedahan oleh RPK di laman Malaysia Today. Baca DISINI.
Ia mengesahkan mempunyai bukti bahawa rakannya Patrick Wong dibunuh semasa sedang dalam proses mengumpulkan bukti untuk mendedahkan salah guna kuasa dan aktiviti rasuah dalam kerajaan Selangor. Dikhabarkan juga pembunuhan ini ada kena mengena dengan isu sindiket pasir dinegeri Selangor yang mana Anwar Ibrahim dan Khalid Ibrahim tahu mengenai isu ini.
Patrick & isteri mengunjungi RPK pada Oct 2009, setahun lebih selepas PAkatan menguasai Selangor. Beliau berkongsi maklumat mengenai sindiket pasir namun RPK perlukan bukti sebelum boleh mendedahkan isu tersebut. Patrick memberitahu RPK untuk tunggu sebulan untuk beliau mengumpulkan bukti iaitu sekitar Nov 2009.. namun Patrick Wong tidak sempat mengumpulkan bukti kerana telah dibunuh beberapa minggu kemudian. SUNGGUH TRAJIS!!!

Kenapa tiada tindakan dari Anwar dan Khalid jika mereka mengetahui mengenai isu dan masaalah-masaalah ini???

Dengan pengesahan ini juga, menimbulkan keyakinan kepada soalan samada Teoh Beng Hock juga sebenarnya adalah mangsa seperti ini juga.. yang mana banyak artikel memberikan pandangan yang sangat konkrit mengapa Teoh Beng Hock terbunuh... ianya seakan-akan membabitkan juga kerajaan Selangor atau ahli parti-parti yang menguasaii kerajaan Selangor.


Ikuti kupasan menarik dari artikel dibawah: 

1 comment:

  1. DAP selalu mengatakan Malaysia akan jadi macam Mesir dgn rampasan kuasa olih rakyat. DAP war warkan Middle East Spring dan sebagainya.
    Kita rasa benda mcm ni tak berlaku dalam negara ini selagi BN memerintah Malaysia. TAPI jika DAP ambil alih Kerajaan dgn guna PAS dan PKR sebagai batu loncatan, pasti akan berlaku kekecohan ni negara ini. DAP ini parti satu bangsa dan penindasan DAP pada Melayu amat ketara. Kalau DAP menang, saya rasa orang Melayu dan Askar Melayu mungkin akan adakan Malaysia Spring untuk ambil kembali pemerintahan dari DAP. Wahai DAP janganlah kamu bermimpi memerintah tanah melayu ini. Kami rela mati dari bagi Negara kami pada kamu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog