Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

06 January 2012

Team Anwar Tak Intelligent!

What are they thinking?? Nurul, Azmin, Tian & Zuraida... janganlah bawak ketahap Mahfuzz.. Lu orang ingat duta dari US, Uk, German, France, Italy & Singapore tu bangang ke.. Yes memang dia orang akan datang jemputan untuk taklimat sekiranya betul ada info baru yang mereka tak tahu... Mereka semua mengikuti perbicaraan Anwar yang terlalu panjang dan mereka tahu 60 kali atau lebih perbicaraan telah ditangguhkan atas permintaan pasukan Anwar..
Mereka datang taklimat bukan pasal simpati ke atas Anwar tapi atas tugas untuk lapur ke negara masing-masing. datang atas sebab courtesy and nak korek maklumat baru(sekiranya ada). Lain kali fikir la secara SMART sikit, memang lu org ingat strategi guna duta asing untuk simpati itu cantik... sebenarnya ianya memalukan dan menunjukkan HOW DESPERATE ANWAR IS THIS TIME...
Sekiranya lu orang(yg islam) beriman dengan rukun iman yang enam yang mana salah satunya ialah PERCAYA KEPADA ALLAH... maka pujuklah Anwar untuk bersumpah... kerana Allah tidak zalim... sekiranya Anwar memang tidak lakukan liwat.. yakinlah Allah akan lindungi Anwar.. Tak percaya ke dengan janji Allah?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog