Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

09 January 2012

Haron Din, Where Are you??

Apa nak jadi dengan PAS? Lu orang sanggup pecat Brader Hasan Ali...
DUN Selising berzina dengan BINI ORANG pun Nik Aziz boleh cakap "Allah dah maafkan ustaz saiful" Klik Sini Untuk Cerita ADUN Selising

Hasan Ali dipecat kerana perbezaan pendapat dan adakah Allah tidak memaafkan Hasan ALi seperti Allah maafkan ustaz Saiful yang berzina dengan isteri orang!!!

Tahukah apa beza "ZINA" dengan "PERBEZAAN PENDAPAT"?
Hanya kerana Hasan Ali berbeza pendapat, PAS sanggup pecat? Tapi ADUN berzina PAS boleh cakap Allah dah maafkan. Apa nak jadi ni, mana perjuangan islam PAS?

PAS SUDAH ROSAK AKIDAH KE APA NI.... Ustaz Haron Din... tolonglah umat se islam kita ni... Ustaz dah pernah Allah kurniakan ilmu dan akhlak yang tinggi, malah Allah telah buka pintu kaabah kepada Ustaz kerana mungkin darjat Ustaz yang tinggi... Saya rasa sudah sampainya masa Ustaz berjuang dengan lebih TEGAS demi islam... Nik Aziz & Hadi dah tak boleh nak harap lagi... mat sabu, husam & mahfuz, lagi lah jangan harap. Berbaliklah PAS kepada parti ulamak yg berkiblatkan al quran dan sunah.

Sebagai pemimpin tinggi PAS Timbalan Murshidul Am pastinya mempunyai kuasa untuk mempengaruhi apa2 keputusan yang kurang tepat. Ustaz terkenal sebagai pakar perubatan cara islam... tolonglah ubatkan PAS ni.. dah melencong sangat dengan politik duniawi dan menjadi taksub kepada Anwar sesangat apasal? Takkan sebab Hasan kasi statement pasal Anwar, dia dipecat?

PAS HARI INI SUDAH TIDAK RELEVAN UNTUK PERJUANGKAN ISLAM sehinggalah tindak tanduk pemimpin PAS DIKIBLATKAN KE KAABAH SEMULA!!
PAS JANGAN LALAI dengan politik duniawi!!!

GUA PANAS HATI

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog