Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

07 January 2012

DUA Sebab Anwar Sendiri Yakin Dia Bersalah

Semangkin lama ia kini menjadi lebih mudah bahkan terlalu mudah membaca perancangan dan pemikiran Anwar. Anwar sendiri menunjukkan tindak tanduknya yang membuat rakyat semangkin yakin dia telah meliwat Saiful. Mahkamah telah memberi segala ruang yang ada untuk digunakan oleh pasukan Anwar, namun Anwar sendiri tahu dia memang bersalah dan tidak cuba membela diri. Beliau tahu bukti2 mahkamah terlalu kuat untuk disangkal dengan hanya kata=kata.

Kita boleh huraikan perjalanan perbicaraan secara terperinci untuk memutuskan yang Anwar bersalah, itu tugas mahkamah dan ahli-ahlinya. Tetapi secara dasar dan kasar dan luaran kita boleh baca tindakan Anwar dan sebabnya. Kenapa dikata hanya DUA sebab yang kita perlu ketahui dan untuk yakin bahawa Anwar SENDIRI tahu dia bersalah.

SATU
Kempen Bebaskan Anwar 901 adalah petunjuk besar bhawa ANWAR SENDIRI YAKIN DIA BERSALAH. Jika beliau rasa tidak akan disabitkan bersalah pasti kempen ini tidak akan dianjurkan. Kempen ini adalah langkah paling akhir dan ianya adalah WAJIB untuk berjaya kerana Anwar perlukan PENCETUS & MOMENTUM untuk Reformasi 2 apabila hukuman dijatuhkan.
Anwar akan sanggup lakukan APA SAHAJA untuk menjayakan huru-hara. Hanya huru-hara sahaja motif dan agenda yg sedang Azmin ketuai ini.

DUA 
Ini adalah sebab yang UTAMA Anwar tahu dia bersalah. Anwar TIDAK AKAN SEKALI-KALI BERANI BERSUMPAH, beliau tidak akan berani melakukan  sumpah kerana beliau TAHU APA YANG DIA BUAT dan sekiranya beliau bersumpah laknat pasti Allah akan menunjukkan kebenaran. Apa yang berani Anwar lakukan adalah mengelak dengan menggunakan nama alim ulamak luar negara.
Kita sendiri tahu Dr Asri sendiri menggalakan Anwar bersumpah laknat, yang mana kita tahu Dr Asri adalah seorang yg neutral dan tidak memihak kepada mana2 parti politik.

Di atas adalah DUA sebab yang meyakinkan kita bhawa ANWAR SENDIRI TAHU DIA MEMANG BERSALAH MELIWAT.

Satu lagi sebab sampingan yang terlalu meyakinkan tentang kredibiliti dan tembelang Anwar, kenapakah sehingga hari ini Anwar tidak pernah hendak menyaman atau menjawab apa yg dihujahkan oleh Nala, Ezam, Zul Nordin, Ummi, Zahrain, Rahimi dan beberapa individu lain lagi. Kenapa beliau terus senyap dan mengelak? Walau bagaimana pun kita mungkin simpati pada Wan Azizah & Nurul.. Sama ada mereka pun tahu tapi bersubahat atau mereka juga tertipu terserahlah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog