Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

16 January 2012

Brader Hasan Ali Dapat Lesen Besar...


Inilah hakikatnya... Hasan Ali dapat LESEN BESAR untuk meluahkan rasa dan pendapat beliau dengan lebih bebas lagi. PAS ingatkan Hasan akan merayu.. maka percaturan PAS silap dan semangkin terbukti PAS hanyalah dijdikan kuda tunggangan DAP dan PKR. Mungkin inilah hikmah untuk PAS supaya pulang kepangkal jalan dan perjuangkan Islam dengan lebih JUJUR...

Nicky Aziz nasihatkan Hasan Ali supaya jaga mulut.. dah lama sangat dah Hasan Ali jaga mulut.. dah sampai masanya Hasan Ali secara jujur meluahkan pandangannya secara bebas..

Nicky Aziz sudah tidak relevan
Anwar sudah tidak relevan

Penyokong-penyokong PAS ditunggang sepuas-puasnya oleh Anwar, DAP dan PKR. Tanpa PAS, PKR dan DAP tahu mereka tidak kuat... yang kurang bijak adalah PAS..

Petikan kata-kata Hasan Ali: 
“Ini ialah sebab mengapa saya tidak boleh bekerja dengannya. Ini adalah faktor mengapa rakyat Malaysia perlu menolak Anwar.

“LGBTs (lesbian, homoseksual, dwiseksual dan transeksual) disahkan di Malaysia! Tuhan melarang! Saya boleh melihat keadaan yang sukar jika perkara itu berlaku,” Hasan (gambar) memberitahu pemberita di sini. 

“(Dia) akan menjadikan perkara itu 'halal'. Tuhan melarang, dan masyarakat akan berada dalam keadaan huru-hara dan kucar-kacir jika itu berlaku. 

“Pandangan-pandangan dalam temubual bersama BBC mencerminkan pandangan peribadinya,” tambah anggota Dewan Undangan Negeri Gombak Setia ini lagi. 

Kepada PAS, Brader Hasan ALi kirim salam..
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog