Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

05 January 2012

Beza Saiful Dgn Kaldai.

Mari kita lihat perbezaannya... kita mulakan dengan mamat2 Rimba(Bak Kata Mahfuz) dulu

Nama : Shazni Munir Bin Mohd Ithnin
Umur : 25 tahun
Bekas pelajar Ijazah Sarjana Muda Sains Gunaan dengan Pengajian Islam, Universiti Malaya. Ditamatkan pengajian kerana pencapaian kurang memuaskan (CGPA bawah 2.0)
Nama : Ahmad Syukri Bin Kamaruddin
Umur : 22 tahun
Bekas pelajar Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS). Tidak menghabiskan pengajian kerana terlalu sibuk berpolitik dan pencapaian akademiknya kurang memuaskan. Kini bekerja sebagai pegawai khas Ahli Parlimen Subang R. Sivarasa

Nama : Ahmad Syukri Che Ab Razab
Umur : 27 tahun
Bekas pelajar Universiti Malaysia Sabah (UMS). Diberhentikan kerana pencapaian akademik kurang memuaskan. Meneruskan pengajian di Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS)Namun tidak menghabiskan pengajian kerana aktif dalam poltik kerana pencapaian akademik kurang memuaskan.
Saiful Bukhari Azlan, walaupun pernah gagal di UNITEN, akhirnya mampu menamatkan pengajian dan mencapai kejayaan dengan Anugerah Sijil Dekan Universiti Utara Malaysia (UUM). Beliau berjaya menamatkan pelajaran dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Hal Ehwal Antarabangsa dengan purata nilai gred keseluruhan (CGPA) melebihi 3.50.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog