Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

07 January 2012

10,000 Kepala Hotak! Tapi Banyak La Jugak Yang Nak Tengok Anwar


INI DARI Malaysiawaves.com

Malaysiawaves.com cakap hampir 10,000 rakyat Subang turun tengok Anwar... brader agak-agak la sikit...  tengok gambar yg lu ambik shot paling baik sekali pun gua boleh anggar dalam 4,000 orang ada la kot... actually banyak jugak tu, tapi tak payah la nak KELENTONG hampir 10,000.. 
Well untuk kita2 ni yang anti Anwar, lihat lah.. masih banyak yg turun untuk Anwar.. 901 ni nanti kita tengok la macam mana... keep it up braders... 

FRIDAY, JANUARY 6, 2012

Hampir 10k Rakyat Subang Jaya Memberi Sokongan kepada Anwar Ibrahim

ULASAN: Tanpa wang, makan percuma mahupun duit minyak, hampir sepuluh ribu rakyat Subabng dan sekitarnya keluar beramai-ramai menunjukkan sokongan mereka kepada Anwar Ibrahim.

Inshaalah, hayat UMNO sudah hampir kepada penghujungnya. AMIN!!!








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog