Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

23 December 2011

Mamat Ni Harus Balik Kepangkal Jalan... Apa Itu Perjuangan Islam Dan BAGAIMANA CARANYA...


Nasrudin Ketua Pemuda PAS kata :
"Telah saya tegaskan sebelum ini bahawa tindakan anak muda itu menurunkan bendera Dato Seri Najib perlu ditangani secara diplomasi. Beliau selaku mahasiswa, selaku intelek muda tentunya mempunyai asas kukuh kenapa beliau bertindak sedemikian. Beri peluang kepada beliau membuat penjelasan, kenapa beliau melakukannya. Kerana saya percaya, jiwa anak muda yang terdidik dengan pelbagai disiplin ilmu di menara gading itu mempunyai asas yang munasabah untuk mewajarkan tindakkannya."


Ini bukan cara anak muda yg intelek
Ini bukan cara anak muda yg berdisiplin
Ini bukan cara anak menara gading
Ini bukan cara ISLAM


Adakah ini cara ISLAM Nasrudin... jangan sesatkan anak2 muda yg masih cetek ilmu dan penuh emosi... nak perjuangkan ISLAM buat cara yg betul... takut nanti berdosa kerana mengiakan akhlak yg Allah benci... kamu ingat Allah suka akhlak macam Adam tu..? 
Gua nasihat Hasrudin jangan bercakap banyak sangat. Kalau ditakdirkan pulak nanti gambar Nicky Aziz atau Hadi dihina ... apa dia nak cakap... apa kata islam tentang hormat pada pemimpin! ADAKAH ANDA BERCAKAP IKUT LOGIK DAN EMOSI atau ANDA KURANG FAHAM TENTANG AKHLAK YANG DIANJURKAN OLEH ISLAM... 


Adakah akhlak macam Adam ini yang di anjurkan oleh islam... kenapa PAS terlalu menyokong akhlak buruk begini... ANDA PERJUANGKAN ISLAM ATAU APA?????

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog