Kelantan Di Gondolkan

Klik Untuk Bantah COMANGO

22 November 2011

200 Million Ringgit Woman Membisu...

Selepas beberapa blog tempatan mendedahkan maklumat akaun VIP PKR di luar negara pada minggu lepas, nampaknya VIP PKR ni senyap je... tengok kat blognya pun tak ada maklum balas... Jumlah wang yang besar melebihi 200 juta dimiliki oleh NURUL IZZAH??? Ini menimbulkan tanda soal yang amat besar.. ?? Siapa nak jawap and bila nak jawap?
Kalau masuk website Nurul Izzah siap ada kasi NOMBOR AKAUN BANK untuk siapa2 nak buat DONATION... bullshit lah... duit dah banyak berjuta pun mintak donation lagi ke.... Apa nak jadi dunia ni!!!
Kepada penyokong PKR DOnatelah kepada Nurul Izzah boleh dia bank kan kan akaun luar negara yg dah berjuta tu...
HEBAT.. HEBAT.. HEBAT..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rakan-rakan Blog